Θεσσαλονίκη

Το Όνομα, η Φήμη, οι Γεύσεις, η Παράδοση, όλα όσα έκαναν την «Μπουκαδούρα» να ξεχωρίζει και να διακρίνεται στο Πόρτο Κουφό, θα τα βρείτε και στη Θεσσαλονίκη.
Σε ένα φιλόξενο και ζεστό χώρο, με άνετο εξωτερικό χώρο με γκαζόν και
δυνατότητα parking, και με σύμμαχο τον «αέρα» της Μπουκαδούρας σαλπάρετε για το αγαπημένο σας γευστικό ταξίδι.

 

Καθημερινά παραδίδονται στην κουζίνα της «Μπουκαδούρας» φρέσκα επιλεγμένα προϊόντα και θαλασσινά από τις καλλιέργειες και τις θάλασσες τις Χαλκιδικής καθώς και από μεγάλους πιστοποιημένους οίκους τροφίμων, δημιουργώντας την μοναδική ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων για τα οποία φημίζεται.

 

Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη μπορεί κανείς να ξεχωρίσει την διαφορά. 
Το μενού περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και προτάσεων (περισσότερα από 100 διαφορετικά πιάτα) που σερβίρεται σ΄ ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον με άμεση και διακριτική εξυπηρέτηση από το προσωπικό. 

 

Πολλά από τα είδη είναι δικής μας παραγωγής και αποτυπώνουν την ποιότητα και την γευστική ταυτότητα των εδεσμάτων μας που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.  
Ο συνδυασμός των επιλεγμένων πρώτων υλών με την παραδοσιακή τέχνη στην προπαρασκευή και το μαγείρεμα, χαρίζει μια πληθώρα γαστρονομικών επιλογών που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

 

Η πανδαισία των γεύσεων πλαισιώνεται από ένα προσεγμένο και φιλόξενο περιβάλλον με άμεση και διακριτική εξυπηρέτηση από το προσωπικό της «Μπουκαδούρας» μεταμορφώνοντας το γεύμα σας, σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Ξεφυλλίστε τον τιμοκατάλογό μας
Σεβόμαστε το περιβάλλον

Στη Μπουκαδούρα φροντίζουμε το περιβάλλον, ανακυκλώνουμε πλαστικό, γυαλί, καμμένα λάδια, χαρτί

Περισσότερα από 100 διαφορετικά πιάτα

Μεγάλη ποικιλία γεύσεων και προτάσεων που σερβίρονται σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον με άμεση και διακριτική εξυπηρέτηση από το προσωπικό.

Τιμοκατάλογος

Υπάρχει αναλυτικός τιμοκατάλογος επιλέγοντας ότι πιάτο θέλετε με περιγραφή τι περιέχει το κάθε πιάτο της επιλογής σας.

Φρέσκα προϊόντα

Καθημερινά παραδίδονται στην κουζίνα της «Μπουκαδούρας» φρέσκα επιλεγμένα προϊόντα από την τοπική αγορά καθώς και από μεγάλους πιστοποιημένους οίκους τροφίμων.

Κρασιά βιολογικής καλλιέργειας

Τα κρασιά μας είναι παραγωγής μας βιολογικής καλλιέργειας με διάφορες ποικιλίες όπως Ασύρτικο, Σοβινιόν μπλανκ, Ροδίτης, Σιρακ, Μερλό και Μοσχάτο Αμβούργου.

Find us on Facebook

Βρείτε μας στο Facebook με το όνομα «ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΥΖΕΡΙ ΜΠΟΥΚΑΔΟΥΡΑ» να ενημερώνεστε καθημερινά για την ποιότητα και τη γευστική ταυτότητα των εδεσμάτων μας που δε θα βρείτε πουθενά αλλού.

Σ