Το καλύτερο...
γευστικό σας ταξίδι!

Περισσότερα από
100 διαφορετικά
πιάτα

Ελληνικά κρέατα
ψημένα με μεράκι

ξεχωριστές
γαστρονομικές εμπειρίες

Ένας τόπος γεμάτος μνήμες
και φυσικές ομορφιές

δροσερές γεύσεις
με αγνά & φρέσκα υλικά

γευστικές απολαύσεις
με θαλασσινή αύρα

συνοδεύστε
το τσιπουράκι
με εκλεκτά μεζεδάκια

νέες γεύσεις συνδυασμένες
με αυθεντικές
σπιτικές λιχουδιές

υπέροχες
θαλασσινές νοστιμές

μεγάλη ποικιλία
ορεκτικών εδεσμάτων

μεσογειακή κουζίνα
με τοπικά προϊόντα

Καλώς ήρθατε!

Ο Μάκης Ζαφειράκος, δημιουργεί το 1996 την «Μπουκαδούρα» στο Πόρτο Κουφό Χαλκιδικής και λίγα χρόνια αργότερα (το 2000), στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό να παρέμβει δημιουργικά στο χώρο της εστίασης με νέες γεύσεις συνδυασμένες με αυθεντικές σπιτικές λιχουδιές που συμπληρώνουν ένα πλήρες και απολαυστικό μενού, παράλληλα με την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και φροντίδα των πελατών.

Το μενού περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και προτάσεων (περισσότερα από 100 διαφορετικά πιάτα) που σερβίρεται σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον με άμεση και διακριτική εξυπηρέτηση από το προσωπικό.

Πολλά από τα είδη είναι δικής μας παραγωγής και αποτυπώνουν την ποιότητα και την γευστική ταυτότητα των εδεσμάτων μας που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Έτσι και κτίσαμε το «μύθο» της ονομαστής πια κουζίνας μας, με αναφορές σε ταξιδιωτικούς και γαστρονομικούς οδηγούς της Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας και Βουλγαρίας.

Η ταχύτητα στο service, η ευγένεια και το πραγματικό ενδιαφέρον για τον πελάτη συμπληρώνουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρεται στους επισκέπτες μας είτε απολαμβάνουν το γεύμα με την συντροφιά τους, είτε πραγματοποιούν τις κοινωνικές ή επαγγελματικές τους συναντήσεις, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, οργανώστε στην «Μπουκαδούρα» κάθε είδους κοινωνική σας εκδήλωση.

Περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας για να γνωρίσετε από κοντά τις γευστικές μας δημιουργίες.

Παράδοση στην κουζίνα μας

Ο συνδυασμός των επιλεγμένων πρώτων υλών με την παραδοσιακή τέχνη στην προπαρασκευή και το μαγείρεμα, χαρίζει μια πληθώρα γαστρονομικών επιλογών που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Μεγάλη ποικιλία γεύσεων

Καθημερινά παραδίδονται στην κουζίνα μας φρέσκα επιλεγμένα προϊόντα από την τοπική αγορά καθώς και από μεγάλους πιστοποιημένους οίκους τροφίμων, δημιουργώντας μια μοναδική ποικιλία παραδοσιακών εδεσμάτων. Περισσότερα από 100 διαφορετικά πιάτα που καλύπτουν όλη την γαστρονομική διαδρομή από το κρέας έως το ψάρι και τα θαλασσινά.

Η Φιλοσοφία μας

Η βαθιά γνώση της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας που «δένει» αρμονικά με την σύγχρονη γαστρονομική κουλτούρα. Κάθε πιάτο μας ενσωματώνει ένα μυστικό που το χαρακτηρίζει με σκοπό να σας προσφέρει εμπειρίες πέρα από την γευστική απόλαυση: να σας «ταξιδέψει» σε αγαπημένες μνήμες και να σας προσφέρει νέες που θα μπορείτε να απολαμβάνετε τακτικά σε προσιτές τιμές

Σεβόμαστε το περιβάλλον

Στη Μπουκαδούρα φροντίζουμε το περιβάλλον, ανακυκλώνουμε πλαστικό, γυαλί, καμμένα λάδια, χαρτί

Περισσότερα από 100 διαφορετικά πιάτα

Μεγάλη ποικιλία γεύσεων και προτάσεων που σερβίρονται σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον με άμεση και διακριτική εξυπηρέτηση από το προσωπικό.

Τιμοκατάλογος

Υπάρχει αναλυτικός τιμοκατάλογος επιλέγοντας ότι πιάτο θέλετε με περιγραφή τι περιέχει το κάθε πιάτο της επιλογής σας.

Φρέσκα προϊόντα

Καθημερινά παραδίδονται στην κουζίνα της «Μπουκαδούρας» φρέσκα επιλεγμένα προϊόντα από την τοπική αγορά καθώς και από μεγάλους πιστοποιημένους οίκους τροφίμων.

Κρασιά βιολογικής καλλιέργειας

Τα κρασιά μας είναι παραγωγής μας βιολογικής καλλιέργειας με διάφορες ποικιλίες όπως Ασύρτικο, Σοβινιόν μπλανκ, Ροδίτης, Σιρακ, Μερλό και Μοσχάτο Αμβούργου.

Find us on Facebook

Βρείτε μας στο Facebook με το όνομα «ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΥΖΕΡΙ ΜΠΟΥΚΑΔΟΥΡΑ» να ενημερώνεστε καθημερινά για την ποιότητα και τη γευστική ταυτότητα των εδεσμάτων μας που δε θα βρείτε πουθενά αλλού.